Nieuwsbrief november 2017

Algemeen

Het seizoen is in volle gang en ook de wedstrijden zijn weer begonnen.
Kom daarom zeker een keer op vrijdagavond de teams aanmoedigen in de Trefkoele!
De koekjesactie staat weer voor de deur en zal dit jaar iets anders verlopen (zie verder op in de Nieuwsbrief).
Verder zullen de pieten binnenkort weer langskomen bij de jeugd (zie agenda).
De komende maanden doen we mee aan een mooie promotieactie bij Jumbo Kamphuis! Je kunt fotostickers sparen voor een mooi album van onze club. Lees verderop over hoe en wat.


Senioren

Het seizoen 2017-2018 is van start gegaan. Ondanks de vele blessures en afwezigheid van onze speelsters en spelers hebben we toch bijna alle wedstrijden kunnen laten doorgaan, mede door de inzet van onze reserves. Van hieruit nogmaals bedankt voor jullie inzet.
Het 1e team van BC trefzeker is goed op weg. Veel punten en gezellig langs de Mac houden dit team gemotiveerd om in de bovenste regionen mee te draaien. Ga zo door.
Ons 2e team kampt met wat vervelende blessures maar weet zich aardig staande te houden in de strijd.
Ook het 3e team heeft zich in de bovenste helft van de ranking weten te plaatsen.

Iedereen veel succes!


Recreanten

Het recreantenteam heeft niet veel wedstrijden gespeeld.
Na drie wedstrijden staan ze op een vijfde plek in een poule van 6 teams.
Maar ze moeten nog een wedstrijd inhalen en hebben zicht op de bovenste regionen in de klasse.


Jeugd

Ook het jeugdteam is begonnen met het nieuwe seizoen. Het gaat redelijk goed. Er wordt gevochten voor elk punt, maar helaas valt dit niet altijd onze kant op.
Ze lopen een drietal wedstrijden achter op de koploper dus kunnen aardig in de ranglijst stijgen.
Zet hem op de komende wedstrijden!


17 11 jumbo kamphuis helden van dalfsenJumbo actie

Vanaf woensdag 15 november kan bij Jumbo Kamphuis in Dalfsen gespaard worden voor de (foto)stickers van onze club die in een verzamelalbum geplakt kunnen worden. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een zakje met deze stickers. Vraag om het paarse pakje stickers! Hierin zitten dus de fotostickers van onze club, samen met die van de tennis- en tafeltennisvereniging. Naast de afzonderlijke foto’s van de spelers, staat hier een algemeen verhaal over onze club en is het geheel “opgeleukt” met andere foto’s van onze club.

Spelers die hiervoor op de foto zijn gekomen, kunnen gratis een verzamelalbum krijgen! Bas Lambers zal de komende paar woensdagavonden albums meenemen naar de club en je kunt dan bij hem om 1 vragen. Eventueel mail je hem voor een andere afspraak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Anderen kunnen in de winkel een album kopen voor € 4,95. De actie eindigt op 23 januari 2018.

We hopen dat er veel mensen mee zullen doen!


winnaars nieuwsjaarsinstuif 2017Koekjesactie

Zoals ieder jaar zullen we ook dit jaar weer een koekjesactie houden. Deze gaat wel iets anders dan voorgaande jaren. Er zijn dit jaar namelijk geen speculaasbrokken meer en er is besloten om vooraf voor een bepaald bedrag in te kopen bij Frijling. De speculaas is dus beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bestellijsten kunnen tot 22 november 2017 ingeleverd worden en daarna is de overgebleven speculaas op woensdagen in de zaal verkrijgbaar.


Agenda

  • Woensdag 29 november: Sinterklaas Jeugd
  • Woensdag 27 december: Geen zaal
  • Woensdag 3 januari: Geen Zaal
  • Woensdag 10 januari: Nieuwjaarsinstuif

Hiernaast de foto van de organisatie van dit jaar (Bert, Annet, Remco, Epke en Erik)!


Zaalgebruik

Woensdagsavonds hebben we van 20.00 tot 21.30 de hele zaal tot onze beschikking om vrijuit te spelen. Van 21.30 tot 22.00 echter maar 1/3-zaal (aan de kant waar de competitiespelers spelen). In de praktijk blijkt dit bijna altijd genoeg te zijn.

Bij deze de oproep aan iedereen om eraan mee te werken dat de overige netten en palen omstreeks die tijd (21.30) van de overige velden zijn/worden opgeborgen!

Voor de vrijdagavond huren we voor de wedstrijden soms ook een gedeelte van de avond een extra stuk zaal. Ook dan is het zaak om de spullen op tijd op te ruimen. Houd daar met de planning van de wedstrijden over de avond rekening mee! Vraag eventueel van tevoren hoelang en hoeveel zaal er gehuurd is. De Trefkoele is er de laatste tijd scherper op en brengt extra gebruik ook extra in rekening!


Bestuusleden gezocht.

Op dit moment zijn we op zoek naar een aantal mensen om te helpen in het bestuur van de club. Het kost niet veel tijd en de bijeenkomsten zijn erg gezellig!
Onze penningmeester Cor Akkerman heeft tijdens de ALV al aangegeven dat hij na dit seizoen gaat stoppen. Wie wil zijn taak overnemen?
Bianca Eggink zal ook na dit seizoen gaan stoppen als secretaresse. Na 3 periodes van bij elkaar 10 jaar vindt ook zij het mooi geweest.
Wie wil haar taak overnemen?