Welkom

[b]Logo BC Trefzeker[/b]Logo BC Trefzeker

Welkom op de website van de Badminton Club Trefzeker in Dalfsen, opgericht op 23 september 1973.

Hier kunt u meer informatie vinden over onze vereniging en haar leden. We zijn een zeer actieve vereniging, waar op alle niveaus gespeeld kan worden vanaf ca 7 jaar tot en met 99+. Goed kunnen bewegen is wel een voorwaarde. We spelen recreatief en in competitieverband voor zowel de jeugd als senioren. Activiteiten worden georganiseerd voor iedere groep en met elkaar.

Speciaal nieuws: We mogen weer sporten.

De overheid heeft afgelopen vrijdag besloten dat er versoepelingen komen voor de sportsector, winkels en het onderwijs. Bij binnensportlocaties moeten volwassenen wel een coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen overhandigen. Met een CTB kunnen beoefenaars aantonen dat zij gevaccineerd, getest of onlangs hersteld van corona zijn.

Dit betekent voor ons als club dat we vanaf aanstaande woensdag 19 januari 2022 weer in de zaal mogen om met elkaar te sporten en te ontmoeten.

De reeds zo bekende aanvullende regels blijven natuurlijk van kracht:

  • heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • schud geen handen;
  • houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5m afstand
  • het coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht voor georganiseerde sportbeoefening in alle binnensportlocaties vanaf 18 jaar

Polsbandjes
Voor de lockdown zijn we begonnen met het uitdelen van de oranje polsbandjes voor iedereen die een vaccinatiebewijs heeft en deze zou willen dragen tijdens de avond. Dat maakt de doorstroom voor de avonden daarna eenvoudiger en sneller.

Halen en brengen
Iemand die komt halen en brengen valt niet onder de vrijwillgersregeling. Zij hebben geen toegang tot de HAL, kleedkamers of toiletten van het sportcomplex. Voorkeur is om het halen en brengen bij de ingang te voltrekken, waarbij de brengende partij niet mee naar binnen hoeft.

Kleedkamers & douches
Op het moment van schrijven hebben we nog geen bevestiging van de Trefkoele over het gebruik van de kleedkamers en douches.

Welke richtlijnen volgen we als bestuur?
Als bestuur volgen wij de richtlijnen die zijn opgesteld door het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie (NOC-NSF).
Meer informatie kun je vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol

Tot slot
Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.

Namen het bestuur,
BC Trefzeker.


Speelavond.

Onze speelavond is woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en speelochtend is donderdagochtend van 08:45 tot 10:00 uur in sporthal De Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Jeugd (vanaf ongeveer 7 jaar).
Training jeugd: woensdagavond van 19.00 tot 20:00 uur.

De jeugd wordt bij deze training onderverdeeld in een aantal groepen om zodoende zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun niveau.
De training wordt verzorgd door Dewi van Ingen samen met Ruth David.

Senioren.
Training competitiespelers: woensdagavond is er van 20.00 tot 21:30 uur.
Vrij spelen recreanten en/of competitiespelers:  woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Vrij spelen senioren: donderdagochtend van 8.45 tot 10.00 uur.

Competitieavond.
Vrijdag vanaf 18.30 tot 21.00 uur jeugd.
Vrijdag vanaf 20.00 tot 23.00 uur senioren.

Vragen?

Meer algemene informatie kunt u vinden onder het kopje "Clubinformatie" hierboven.
We nodigen u uit om ook de andere delen van de site te bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben na het bezoeken van onze site neem dan gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier.